Lliga femenina

“Ens fem costat i hi som per promocionar el bàsquet i Girona”

L’aliança. Laia Palau destaca “les bones sinergies” entre l’Uni i el Bàsquet Girona, que ja treballen junts amb el planter

“L’únic que puc dir és que fa dos anys que treballo també pel Bàsquet Girona, amb el planter, i les sinergies entre els dos clubs són bones. Patim junts, gaudim junts i ens fem costat. N’estic orgullosa perquè no sempre ha estat així, crec.” Això comentava Laia Palau sobre la possibilitat que el Bàsquet Girona i l’Uni integrin els equips professionals en una mateixa estructura. Palau és una de les líders del projecte de bàsquet de base femení que van iniciar tots dos clubs fa dos anys. “Hem entès que hi som tots pel mateix, promocionar el bàsquet i Girona. Això existeix. Jo, que als matins em poso una gorra i a les tardes l’altra, només puc dir que treballem bé, a gust, ens estem coneixent, i si en algun moment algú ha de dir alguna cosa, no soc jo. Ja s’informarà.”

Que el Girona, amb la SAE a punt per separar el primer equip del planter –regit per una fundació–, acabés integrant-hi l’Uni hauria de servir per ajudar l’equip femení en un context d’exigència creixent, amb clubs d’ACB que aposten també per la Lliga Femenina. “Aquest és el panorama, està canviant. Però també hi ha un Salamanca o un Praga que no necessita una estructura d’ACB per sobreviure. Ara bé, sí que és la tendència”, reflexionava Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció