Eurolliga

La màgia del Palau no és suficient i el Barça no serà a Berlín (59-63)

El final de McKissic i un triple de Papanikolaou han estat decisius al tram final (49-57)

El Barça no serà a la Final Four de Berlín després de quedar eliminat per l’Olympiacòs en el cinquè i definitiu partit de la sèrie de quart al Palau (59-63). El partit ha estat molt defensiu, amb molt físic i intensitat i en un final igualat la pressió a pogut amb els blaugrana. L’Olympiacòs jugarà la semifinal contra el Madrid en la reedició de la final del curs passat. L’altra semifinal la disputarà el Panathinaikòs i el Fenerbahçe de Jasikevicius que ha trencat l’estadística de 19 victòries locals en 19 edicions en un cinquè partit en guanyar a Mònaco a la pròrroga (79-80) amb dos triples finals de l’exblaugrana Calathes.

El Barça ha sortit al ritme de Laprovittola que ha anotat els 8 primers punts seguits dels blaugrana amb dos triples (8-2). Els de Grimau s’han mantingut dins el partit amb l’entrada de Ricky que ha robat 3 pilotes seguides neutralitzant els atacs grecs i deixant-los en només 9 punts al final del primer quart (12-9). El Barça ha continuat imparable amb un Parker brutal (18-9). Els grecs però han aprofitat per anar retallant la diferència gràcies a la seva agressiva defensa per anul·lar en atac el Barça i tornar a entrar dins el partit en uns primers 20 minuts durs defensivament i amb un marcador més digne de primer quart (27-25) amb 8/22 tirs de dos i 2/15 triples i els grecs 19/22 de dos i 1/9 triples amb Canaan amb 0 punts. Al tercer quart un triple d’Abrines ha situat la màxima (38-30) però Walkup ha respòs amb un altre triple que ha servit per donar ales a l’Olympiacòs que ha empatat amb un triple de Papanicolau (40-40) al final del tercer quart. Una antiesportiva sobre Laprovittola semblava llançar els blaugrana (47-42) però ha reaccionat de nou l’Olympiacòs i un triple de McKissic ha situat el 47-49 a 5 minuts pel final. S’ha entrat en un final d’infart on la pressió ha pogut amb el Barça mentre els grecs han anotat dos triples increïbles de McKissic i Papanikolaou per posar contra les cordes als de Grimau a 2 minuts pel final (49-57). La màgia del Palau ha fet un últim intent (54-57) però Laprovittola ha perdut la pilota decisiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.