Territorial

Els àrbitres gironins es neguen a xiular cap més partit de l’AE la Canya

El club garrotxí nega que el seu entrenador agredís a un arbitre i el col·lectiu gironí, indignat, pren la mesura

Després de que un arbitre denunciés als Mossos d’Esquadra una agressió per part d’un membre de la Canya durant un partit de juvenils, on assegurava en la denúncia que li havien propinat dos cops de puny. El club garrotxí va negar rotundament els fets defensant que l’entrenador només li va donar “una petita empenta que va fer que el col·legiat es tirés a terra”, després que aquest li ensenyés una targeta vermella.

El tresorer del club, Jordi Herrero ha desmentit la narració dels fets per part del col·legiat: “El dilluns el col·legiat va anar a treballar amb normalitat. Amb tot això, no estem d’acord amb l’acte d’incidències que ha presentat l’àrbitre perquè considerem que un col·legiat no pot declarar coses que no són veritat, perjudicant el club i l’entrenador”, va dir Jordi Herrero a Ràdio Olot i Olot Televisió. “Segons el que nosaltres creiem, no hi ha hagut violència, només una empenta perquè se’l va veure a sobre amb la targeta vermella”, va afegir.

Davant de la postura del club, els àrbitres de les comarques gironines es neguen a arbitrar cap més partit de l’entitat garrotxina i així ho han comunicat a través de les xarxes socials, on han assegurat la versió del col·legiat del partit, en la que “l’entrenador en cap moment li va donar una petita empenta, sinó que va entrar al terreny de joc un cop va rebre la targeta per etzibar-li dos cops de puny, fent caure’l a terra. Un cop al terra li va donar nombroses puntades de peu fins a ser separat per jugadors dels dos equips”, i demanen “una rectificació pública de l’AE La Canya manifestant el seu rebuig a les agressions de qualsevol classe i, concretament, els fets succeïts al dia de l’agressió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció